complete body, pre workout, whey

HAAL MEER UIT JE WORKOUT!

Heeft iedereen supplementen nodig? Nee. Maar voor de meeste mensen kan het wel eens een goede toevoeging zijn aan je voedingspatroon, om zo meer uit je workouts te halen. En als je dan toch kiest voor supplementen, dan kies je natuurlijk liever voor een merk waarbij je je geld goed investeert. Wij hebben enkele supplementen getest van Complete Body. We hebben de meest gebruikte supplementen voor jullie getest, namelijk de whey voor na je workout en de pre-workout.

WAT IS HET NUT VAN EEN POT WHEY?

Waarom zou iemand een pot whey kopen? De meeste mensen leiden een erg druk leven. Hierbij is er niet altijd tijd (of zin) om elk moment van de dag (zoals direct na je training) een fatsoenlijke maaltijd te consumeren. Op zulke momenten is het handig om op een andere manier toch aan de benodigde voedingsstoffen te komen. Zoals eiwitten voor spierherstel en bevordering van de spiergroei.

Een shake na je training kan daarbij een goede manier zijn om dit binnen te krijgen.

WAAROM DE WHEY PRO VAN COMPLETE BODY?

Waarin de whey van Complete Body zich onderscheidt, is dat het product ten eerste geheel aspartaam vrij is. Aspartaam komt voor in zuivel producten zoals whey en ook in veel vitaminesupplementen, snoep, etc. Het is ontwikkeld als vervanger van suiker, alleen blijkt dit stofje na meer onderzoek net zo schadelijk (of misschien zelf nog wel schadelijker) te zijn. (Bron)

Ook worden er zuivere vormen van het wei eiwit gebruikt in het product, namelijk de meest gefilterde vormen; isolaat, concentraat en hydrolisaat.

Het product bevat daarom ook nauwelijks vet en een minimaal aantal koolhydraten. Het voordeel hiervan is dat je de whey zou kunnen combineren met een koolhydraten product naar keuze, zoals bijvoorbeeld fijne havermout. Dit is een gezondere keuze om toch koolhydraten binnen te krijgen na je workout en je bepaalt hierbij dan ook zelf de hoeveelheid naar jouw behoefte.

Wij hebben de banaan variant getest met kokosmelk en dit smaakte echt heel erg lekker, vergelijkbaar met een milkshake! Ze verkopen hier meerdere smaken van, die kun je allemaal vinden via de link hieronder.

complete body whey pro supplementen review

Smaken, prijzen en meer informatie vind je hier.

 

HOE KAN EEN PRE-WORKOUT JE TRAINING VERBETEREN?

Een pre-workout is geen magische wonderpil, maar het kan je training wel een flinke boost geven. Je moet natuurlijk nog steeds zelf de gewichten optillen, maar dat gaat een stuk beter als je meer focus en energie hebt. Zeker in ons drukke leven, waarbij we soms de energie en motivatie even niet kunnen vinden om te gaan knallen in de sportschool.. Het kan je net dat extra zetje geven om een goede workout neer te zetten op een mindere dag, of je training naar een net iets hoger niveau tillen.

WAAROM DE ILLUMINATED PRE WORKOUT VAN COMPLETE BODY?

Zoals de Whey Pro, is ook de Illuminated Pre Workout vrij van aspartaam.

Het bevat cafeïne om je meer focus te geven. L-tyrosine in combinatie met toegevoegde vitamines en mineralen zoals vitamine C, magnesium, kalium en vitamine D3. Dit zorgt voor een verbeterde werking van heel wat processen in je lichaam. Hierdoor kan je lichaam beter stressprikkels (zoals training) verwerken en blijft er meer energie over voor jouw workout. Ook zit er taurine in, waardoor je zenuwstelsel een oppepper krijgt en dus sneller zal presteren. Deze pre-workout kan dus je prestaties ook dusdanig verhogen.

Neem de pre-workout ongeveer 20-30 minuten voor je training voor het beste resultaat. De frambozensmaak is lekker zoet en het zal niet zorgen voor een vertrokken gezicht zoals veel pre-workouts die we eerder hebben gedronken..

face after drinking pre workout

Je zal een tintelend gevoel op de huid ervaren, zeker de eerste keer dat je het gebruikt, maar iemand die ervaring heeft met beta-alanine kent dit wel. Dit stofje verhoogt het uithoudingsvermogen van je lichaam en de tintelingen nemen ook af wanneer je aangekomen bent in de sportschool en met je eerste oefening bezig bent. Naderhand hebben wij geen crash ervaren! Bij vorige pre workouts hebben wij wel eens last gehad van een crash, als het uitgewerkt is word je dan ontzettend moe. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, bij dit product heb je daar geen last van.

complete body illuminated pre workout supplementen review

De prijs en meer informatie vind je hier.

 

Complete Body heeft nog meer producten van het eigen merk, maar ook verkopen ze andere hoogwaardige merken op hun website. Neem een kijkje als je benieuwd bent wat ze nog meer aanbieden.

 

Wil je meer zien van ons? Je kunt Gymjunkies volgen op Instagram, Facebook of meld je aan op onze nieuwsbrief!

 

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.