26 jun Panini met pindakaas en Whey Choco
Soms heb je zo van die dagen waarop je na het sporten geen zin hebt om lang in de keuken te staan. We willen toch gezond eten en voldoende eiwitten binnen nemen en daarom heb ik het ideale recept bedacht: een panini van pindakaas en Whey Choco. Beide smeerpasta’s bevatten eiwitten en in combinatie met granenbrood is dit het ideale after workout meal.
Geen fan van Whey Choco of pindakaas? Dan kan je het recept bereiden met één van de twee ingrediënten. Dat is ook heel lekker!
Recept: Panini van pindakaas en Whey Choco
Ingrediënten:
- 2 grote of 4 kleine sneetjes volkoren- of meergranenbrood
- Whey Choco
- Naturel Pindakaas
- 1 rijpe banaan
- Optioneel: fruit voor de topping
Benodigdheden:
- Tosti ijzer of contactgrill
Bereiding:
- Laat het toestel even op temperatuur komen.
- Snijd de banaan in fijne schijfjes en leg even opzij.
- Besmeer de ene helft van de sneetjes brood met pindakaas, de andere met Whey Choco.
- Schik de bananenschijfjes op één van de twee sneetjes en leg er het andere sneetje bovenop.
- Vet de ijzerplaten in met wat vetstof of bakspray en leg het de panini ertussen.
- Bak tot beide sneetjes krokanter zijn geworden.
- Serveer de panini van pindakaas en Whey choco op een bord en snijd in tweeën.
- Werk eventueel af met wat fruit en smullen maar!
Tip: je kan dit gerecht ook als ontbijt of lunch eten.
Voedingswaarden:
Panini met pindakaas en whey choco | halve panini | hele panini |
Calorieën | 214,5 kcal | 429 kcal |
Koolhydraten | 30,5 gr | 61 gr |
Vetten | 7,5 gr | 15 gr |
Eiwitten | 7 gr | 14 gr |
Liefs,
Debby ♥︎
Debbythechocoholic.com
[print-me]
Je kunt Debby volgen op Instagram en Facebook!
No Comments