Populair Braziliaans kokoswater nu verkrijgbaar in Nederland

Het is het snelst groeiende kokoswater in Brazilië, is als enige 100% puur, heeft een heerlijke, zachte smaak, wordt duurzaam geproduceerd én bevat 0% vet: Obrigado. Het gezonde, uit jonge groene kokosnoten gemaakte drankje ligt nu ook in Nederland in de schappen van de supermarkt. “Obrigado is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een gezonde, smakelijke en natuurlijke dorstlesser.”

 

Liefhebbers van een gezonde leefstijl kiezen steeds vaker voor kokoswater. En terecht: het zit boordevol belangrijke voedingsstoffen zoals mineralen, elektrolyten, vitaminen en antioxidanten. Daarnaast heeft het een natuurlijk hydraterend vermogen met een versnelde vochtopname. Kokoswater is daarom ook populair voor en na een sportieve inspanning zoals een stevige workout.

 

obrigado kokoswater fruit

 

Als enige 100% duurzaam en 100% puur

“Obrigado neemt binnen de kokoswaters een bijzondere plek in”, vertelt Mark van de Grift, Global Marketing Director van de Aurantiaca Group.

De fabrikant van Obrigado: “Dit bijzondere drankje komt uit groene kokosnoten, die door lokale boeren duurzaam worden geplant, geoogst en verwerkt op eigen farms in het Braziliaanse Bahia. We hebben inmiddels al zo’n 313.000 bomen geplant, Braziliaanse dwergpalmen om precies te zijn. Die produceren kokosnoten met meer water en een van nature zoetere smaak.”

 

obrigado kokoswater boom

 

Speciale extractiemethode

Een unieke, gepatenteerde extractiemethode zorgt ervoor dat het kokoswater bij de verwerking niet in aanraking komt met licht of lucht. Precies zoals het dorstlessende vocht in de kokosnoot zit, komt het ook in de flesjes terecht. Door deze speciale extractiemethode smaakt het kokoswater nog precies hetzelfde als een vers geplukte kokosnoot.

Zo geniet je van 100 procent puur, vers en gezond kokoswater, zonder conserveringsmiddelen en andere toevoegingen. Van de Grift: “Juist omdat Obrigado écht 100% natuurlijk is, denken we mensen die op zoek zijn naar een gezonde, smakelijke en natuurlijke dorstlesser, optimaal te kunnen bedienen.”

 

obrigado kokoswater farm

obrigado kokoswater flesjes

 

Obrigado facts
  • Alle kokosnoten komen van Obrigado’s eigen farms voor volledige controle over het duurzame proces, van het geplante zaadje tot in de fles. Obrigado is het snelst groeiende kokoswater in Brazilië en verkocht in 2017 ruim 12 miljoen liter.
  • Dankzij de gepatenteerde extractiemethode komt Obrigado niet in aanraking met licht of lucht, dit betekent dat er geen extra stoffen worden toegevoegd. Gevolg: het meest verse en pure kokoswater mogelijk.
  • Obrigado betekent ‘dank je’ in het Portugees.

 

Interessante blog? Volg Gymjunkies op Facebook, Instagram of meld je aan op onze nieuwsbrief voor o.a. speciale acties!

 

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.