mindhacking

MINDHACKING VOOR MEER GEZONDHEID EN GELUK

Is het jouw grote wens om gezond en gelukkig te leven? Wil je niet langer moe, gestresst en opgebrand zijn? Haal het beste in jou naar boven met mindhacking! Het is een slimme en eenvoudige manier om jouw ideale toekomst te creëren. Mind hacking is meetbaar en bewezen door de wetenschap.

Durf jij het aan om jezelf positief te veranderen? Ontdek dan hieronder de kracht van mindhacking.

HERSCHRIJF JE BREIN DOOR VISUALISATIE

Mindhacking is een methode die inzet op meer gezondheid en geluk. Dit bereik je door herprogrammering van je brein. Op die manier verbeter je je hormoon- en DNA activiteit. Dit klinkt voor de meeste misschien zweverig, maar het is pure wetenschap. Ik ga jou uitleggen hoe mind hacking werkt.

Het proces van daadwerkelijk iets meemaken (in de echte wereld) of enkel iets visualiseren (je ziet het in je gedachten) werkt exact hetzelfde. Dit is vooral interessant als je oude overtuigingen en gewoontepatronen wilt doorbreken. Mindhacking is een interessante en wetenschappelijke bewezen methode om nieuwe herinneringen in je onderbewustzijn te brengen waardoor zowel je brein als je lichaam verandert.

Onderzoeken tonen aan dat het brein veranderbaar is en dat visualisatie bijdraagt aan het aanmaken van nieuwe neurale netwerken. Dit noemen we ook wel neuroplasticiteit. De nieuwe signalen die worden afgegeven aan je brein zorgen ervoor dat je beter in je vel komt te zitten. Daarom is dit een interessante manier om gelukkiger en gezonder in het leven te staan.

DE GEDACHTEN ACHTER  DE WETENSCHAP VAN MINDHACKING

Mind hacking is gebaseerd op twee inzichten uit de wetenschap: epi genetica en neuroplasticiteit. Epi genetica gaat over de (onbewuste) invloed van je ervaringen en omgeving op je genen. Dit kan bijvoorbeeld resulteren in stress, gezondheidsklachten of een ongelukkig bestaan. Door je brein positief te veranderen middels visualisatie sta je gezonder en energieker in het leven.

Neuroplasticiteit heeft alles te maken met de verandering van je brein. Hersencellen zijn in staat om nieuwe verbindingen aan te maken en oude verbindingen los te laten. Hierdoor ben jij in staat om je denken, voelen en laten te veranderen.

Mindfullnes en meditatie zijn gericht op bewustwording en ontspanning. Mindhacking gaat een stap verder: vanuit een ontspannen ‘zijn’ zet je technieken in vanuit de epi genetica en neuroplasticiteit voor nieuwe neurale netwerken. Volg daarom eens een training, workshop of webinar over mind hacking. Erg interessant!

VOORDELEN VAN MINDHACKING

Het herprogrammeren van je brein brengt verschillende voordelen met zich mee. Lees ze hieronder!

  • Mind hacking versterkt je immuunsysteem en dus ook je gezondheid.
  • Je ervaart minder stress, een betere gezondheid en meer levensgeluk.
  • Je ontdekt hoe je gezondheid en geluk zelfstandig traint.
  • Het optimaliseert je gemoedsrust en de verschillende breinfuncties.
  • Je wordt bewuster van je eigen gedrag en hoe je daar goed mee omgaat.
KIES VOOR GEZONDHEID EN GELUK

Een gezond leven start met een gezond brein. Mind hack je brein om op die manier nieuwe herinneren te creëren in je hersenen. Start vandaag nog en verander je brein zodat ook jouw leven in een positieve manier verandert, want mind hacking is geen hype, maar een wetenschappelijke methode om gelukkiger in het leven te staan.

DE KRACHT VAN MINDHACKING

Het boek ‘Evolve Your Brain‘ van dr. Joe Dispenza. Een prachtig geschreven boek dat een sterke wetenschappelijke basis biedt voor hoe de kracht van de menselijke geest ons lichaam en ons leven kan genezen. Joe Dispenza geeft je de tools om echte veranderingen in je leven aan te brengen.

Hij legt uit hoe de hersenen zich geleidelijk ontwikkelen door nieuwe vaardigheden te leren, het vermogen te ontwikkelen om zich te concentreren midden in de chaos en zelfs het lichaam en de geest te genezen. In het boek Evolve Your Brain wordt er diep op deze informatie in gegaan, terwijl het je helpt om de controle over je geest te krijgen, door uit te leggen hoe gedachten chemische reacties kunnen veroorzaken die je verslaafd houden aan patronen en gevoelens – inclusief degene die je ongelukkig maken.

En als je weet hoe deze slechte gewoonten ontstaan, is het mogelijk om niet alleen deze patronen te doorbreken, maar ook je hersenen te herprogrammeren en te ontwikkelen, zodat nieuwe, positieve en fijne gewoonten het kunnen overnemen.

Dus waar wacht je nog op? Onderneem actie en ga zelf aan de slag met mindhacking om een verandering in je leven te maken! Je bent er jezelf later dankbaar voor.

Je kunt Gymjunkies volgen via Instagram of Facebook!

[lifestyle-widget]

 

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.