magnesium experience

OP BEZOEK BIJ SENSECITY – ONZE MAGNESIUM EXPERIENCE

Cynthia en ik (Valesca) hebben laatst een magnesium experience gehad bij SenseCity Breda om even op te laden en tot rust te komen. Dit alleen door de kracht van pure magnesium i.c.m. verschillende wellness behandelingen. Wij als mensen weten maar half hoe belangrijk magnesium voor ons lichaam is. Zeker voor de actieve sporters onder ons. Het heeft ontzettend veel gezondheidsvoordelen. Daarom nemen wij jullie vandaag mee in onze ervaring die wij hier hebben gehad.

Magnesium is onmisbaar voor het welzijn van lichaam en geest. Het speelt een hoofdrol in meer dan 300 lichaamsprocessen en zorgt voor geestelijke rust en meer energie. Helaas hebben veel mensen zonder het te weten een magnesiumtekort. Omdat opname van magnesium via de huid het meest effectief is, is de combinatie met wellness behandelingen ideaal. Bij SenseCity kennen zij de kracht van magnesium voor lichaam en geest als geen ander. Zij zorgen er hiermee voor dat je niet alleen ontspant en tot rust komt, maar ook ontstresst, herstelt en veel meer energie krijgt.

Wat doet magnesium voor je en waar is het goed voor? Magnesium is een mineraal dat de gehele stofwisseling aanstuurt, invloed uitoefent op alle functieniveaus van ons lichaam. Het is noodzakelijk voor onze groei en het hebben van energie. Veel andere stoffen kunnen alleen hun werking doen wanneer er voldoende magnesium beschikbaar is. Het heeft bij iedereen een krachtig, positief effect op de gezondheid en werkt ook bij vele fysieke en mentale klachten. Helaas gaan supplementen niet altijd het tekort tegen. Zo blijkt dat de opname van magnesium via de huid het meest effectief is.

Waarom magnesium?

 • Ontspant spieren en bloedvaten
 • Versoepelt gewrichten
 • Verbetert de nachtrust
 • Geeft energie en uithoudingsvermogen
 • Ondersteunt andere mineralen en vitamines
 • Verzacht de huid
 • Geeft mentale rust en kracht
 • Brengt rust in het zenuwstelsel
 • Stuurt de gehele stofwisseling aan
 • Stimuleert vetverbranding
 • Verschoont bloedvaten en voorkomt verkalking
 • Versterkt botten en tanden
 • Voorkomt bloedstolsels

De behandelingen bij SenseCity zijn geschikt voor iedereen die wil ontspannen en meer energie kan gebruiken. Ook zijn de behandeling zeer geschikt voor (top)sporters door de spierontspannende en helende werking van magnesium. Je herstelt sneller na inspanning en levert betere prestaties.

Onze ervaring bij SenseCity

Wij hebben een Magnesium Experience gehad. Dit zijn 5 intensieve behandelingen in 2,5 uur die zorgen voor complete ontspanning en een enorme energy boost. Super leuk om samen te doen met een vriendin, vriend, je partner of als bedrijfsuitje!

Aan het begin van de behandeling krijg je een badjas en slippers. Wel is het handig om zelf badkleding mee te nemen. Na het omkleden kregen we eerst een verzorgende voetspa samen met een heerlijk kopje kruidenthee en wat fruit. Dit is de eerste behandeling.

magnesium experience

Daarna een infrarood deken, magnesium & Aloë Vera lichaamspakking en gezichtsmasker. De warme deken zorgt voor een optimale opname van de magnesium. Dit voelde heerlijk verfrissend en zacht aan. Deze behandeling werkt goed voor gewrichtsklachten en ontspant de spieren. Deze behandeling helpt tegen bijv. slaapproblemen, overbelaste voeten en spieren en werkt preventief tegen verkoudheid.

Vervolgens kregen we een andullatiemassage. Deze geeft trillingen af i.c.m. infrarood. Dit heeft direct een positief effect op de huid, de cellen, organen en zenuwbanen. Dit is heel geschikt voor mensen met allerlei pijnklachten zoals rugklachten, migraine, spierkrampen en gewrichtspijn.

Tijd voor een break.. relaxen is ook zó vermoeiend

Hierna hebben we even gerelaxt en een heerlijke groene smoothie gekregen met wat noten en fruit. We mochten daarna heerlijk gaan genieten in de infraroodsauna. De lucht wordt verrijkt met magnesium nevel wat bijdraagt aan een goede gezondheid en opname van de magnesium via de luchtwegen.

magnesium experience

Vervolgens mochten we ons lekker afspoelen onder de douche om ons daarna klaar te maken voor het floaten. Wist je dat één uur floaten gelijk staat aan 5 uur slaap! Perfect om je even helemaal af te sluiten van prikkels buitenaf en je magnesiumgehalte in je lichaam aan te vullen. Hierna heb je de mogelijkheid om lekker te douchen en even nagenieten met een drankje in de wellness lounge.

magnesium experience

Wij hebben een super ervaring gehad! We kwamen heerlijk relaxt en vol energie terug. We zijn geholpen door hele lieve mensen tijdens alle behandelingen. Je hebt nog meer behandelingen bij SenseCity en kunt ze ook los van elkaar boeken. Neem zeker eens een kijkje op hun website wat er allemaal mogelijk is.

Magnesium sportlijn

Wij gebruiken op dit moment de sportlijn van Permsal Magnesium. Het voorkomt spierkrampen, verhoogt je uithoudingsvermogen, verkort herstel na inspanning en draagt bij aan vetverbranding, soepele gewrichten en meer energie. Deze producten gebruiken wij nu:

PS: als je klikt op de linkjes hieronder, kom je meer te weten over het product en wat het voor jou kan doen.

magnesium

  MAGNESIUM KRISTALLEN                              MAGNESIUM SPORT GEL                                  MAGNESIUM SPORTOLIE

Liefs, Cynthia & Valesca

Je kunt Gymjunkies volgen via Instagram of Facebook!

[lifestyle-widget]

Tags:
Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.