start nu fris n fit

JOUW MOMENT IS HIER, START NU!

Why start over when you can take a deep breath and take it now?

‘Ik start maandag! Echt waar!’ ‘Ik start 1 januari, net als iedereen!’ ‘Fuck man, ik begin morgen’.

We kennen ze allemaal. Okay you fucked up. Je bent niet naar de gym geweest of je hebt niet gegeten zoals van tevoren gepland. Dus je laat de teugels vieren. Je zegt voor een bepaalde periode ‘fuck this shit’.

Je hebt in een onbedachte bui (of voor een langere periode) meer gegeten dan je in je MyFitnessPal ingecalculeerd had. Dus je begint ‘opnieuw’. Maar wat is er zo magisch aan 1 januari? Of aan maandag? Of morgen?

Helemaal niets. We zoeken allen naar een moment om opnieuw te beginnen, om te wachten tot het moment aanbreekt zodat we een lege pagina kunnen open te slaan om hier wél een succesverhaal op te schrijven.

Wat je niet beseft is dat er op de volgekliederde klote pagina van de dag, maand of jaar ervoor nog ruimte over is. Ruimte voor een extra succesverhaal. En die ruimte staat voor nu.

We weten allen dondersgoed dat als we een dag te veel hebben gegeten we het kunnen compenseren. De dagen erna, niet de maandag in de volgende week. Zelfs dezelfde dag nog.

Je gaat in de fout, volgens jezelf. Bekijk het eens van de positieve kant; het feit dat jij dit als ‘fout ‘ bestempeld wil alleen al zeggen dat jij veel waarde hecht aan je gezondheid!

Neem een paar keer diep adem, laat jezelf tot rust komen, ga eventueel even voor een wandeling, en ga vervolgens verder met de levensstijl zoals je die al tijden in gedachte hebt. Jouw moment is nu! Niet morgen, niet maandag, niet volgend jaar. Nu heb je de mogelijkheid je zogenaamde fouten recht te zetten. Neem die mogelijkheid aan en crush je goals!

Je kan Ricky volgen op Instagram, zijn andere account Fortissimus Aesthetica en Youtube.

 

Volg je ons al op Instagram en Facebook?

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.