kayleigh jane finalist

VROEGER GEPEST, NU FINALIST MRS NETHERLANDS UNIVERSE!

Kayleigh Jane (22 jaar) komt uit Dordrecht en is de finalist van Mrs Netherlands Universe 2021. In het dagelijks leven werkt ze bij de GGD en doet ze modellenwerk. Kayleigh heeft geen makkelijk verleden gehad, maar ze is er veel sterker uitgekomen. Naast de beauty contest zetten alle finalisten zich ook in voor het goede doel: “Stop Domestic Violence Against Women”. Met alle liefde en plezier sponsoren wij Kayleigh om haar te helpen bij haar droom en het goede doel. 

Om maar meteen met de deur in huis te vallen.. Jouw verleden is niet makkelijk geweest. Je hebt te maken gehad met o.a. pesten.. wat heeft dat met jou gedaan?

” Dit was behoorlijk zwaar..ik kwam uiteindelijk in een depressie, door al die jaren gepest te zijn. Ik voelde mij altijd eenzaam op school en had dan ook weinig vrienden. Nu ben ik er veel sterker uitgekomen. ” 

Wat heb je de afgelopen jaren gedaan om jouw zelfvertrouwen weer terug te krijgen?

” Mezelf beter leren kennen en uitgevonden wat ik wel en niet meer wil in mijn leven. Heb vooral veel met mijzelf gestruggled om uiteindelijk de vrouw te zijn wie ik wil zijn.

kayleigh jane finalist

Wat zou je willen zeggen tegen mensen die ook weinig zelfvertrouwen hebben door pesten/mishandeling?

” Je bent niet alleen , onthoud heel goed dat er altijd mensen zijn om je heen die je zou willen helpen door deze donkere tijd. Vertrouw erop dat alles goed komt en dat alles tijd nodig heeft om te helen, turn your wound into power. 

Heel mooi verwoord! Je bent nu finaliste van Mrs Netherlands Universe 2021. Daar kan je trots op zijn! Wat was de reden dat je mee wilde doen? En hoe voelde het om finaliste te worden?

” Mijn reden om mee te doen was vooral om een stem te zijn voor vrouwen en kinderen die met huiselijk geweld heeft te maken. Hoe het voelde om finaliste te zijn? Super leuk natuurlijk, iets wat je misschien maar één keer kan meemaken in je leven. 

Kun je vertellen waar een beautyqueen, een finaliste aan moet voldoen? Dit gaat tegenwoordig veel verder dan een mooi plaatje.

Een beautyqueen zijn is niet alleen een beauty zijn of een knappe vrouw. Het gaat er bijvoorbeeld ook om, om je zakelijke kant te kunnen laten zien aan de buitenwereld. Hoe je een sponsor kunt benaderen en eventueel kan samenwerken met een bedrijf. 

Jullie zetten je ook in voor het goede doel: “Stop Domestic Violence Against Women”. Ontzettend mooi! Wat doen jullie precies voor deze vrouwen?

Eén van de opdrachten die wij moeten voldoen is oude kleding, meubels, makeup, etc verzamelen en proberen zoveel mogelijke zakken te doneren aan de vrouwen en kinderen.

Je hebt zelf ook met mishandeling te maken gehad. Wat wil je tegen vrouwen zeggen die hier nu doorheen gaan?

” Ook al ken ik jullie niet, maar mocht je in deze situatie zitten : GEEF NIET OP!!! Vertrouw vooral op jezelf, heb moed, wees sterk, blijf  positief ondanks het op dat moment heel zwaar is om positief te zijn,  maar vergeet niet de mensen om je heen die wel van je houden.

You are a strong independent woman and you need to do is tell it to yourself everyday.”

Hoe kunnen onze volgers en bezoekers jou eventueel helpen met dit goede doel?

” Door middel van dit interview te delen op social media en door wellicht zelf nog oude kleding te doneren. ”

Waar kunnen ze jouw volgen en wanneer is de finale?

De finale online te volgen en vindt plaats op zondag 6 juni 2021 om 16.30 uur. Je kunt mij volgen via Facebook of Instagram!

 

[lifestyle-widget]

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.