in gold we trust lanceert sneaker

In Gold We Trust lanceert sneaker

In Gold We Trust is een merk wat erg populair is geworden de afgelopen jaren. Naast de welbekende hoodies, shirts, caps en jassen komt het merk nu met een sneaker.

Één sneaker voor de mannen, één sneaker voor de dames. De sneakers werden deze maand gelanceerd bij modezaak Didato in Amsterdam onder belangstelling van een groot publiek.

 

in gold we trust lanceert sneaker

in gold we trust lanceert sneaker

 

Eric Franzel, eigenaar/ontwerper In Gold We Trust over het ontstaan ervan:

‘Een muzikant maakt vaak een heel album. Dit omdat het de normale gang van zaken is en een platenlabel zo geld kan verdienen aan boekingen en publishing. Uiteindelijk komen maar een paar singles van dit album op de radio en dat zullen ook de tracks zijn die herinnerd worden. Zijn er genoeg singles van een artiest dan volgt er vaak nog een greatest hits album’, aldus de designer.

‘In de kledingindustrie werkt het niet anders. Maar met In Gold We Trust draaien we dit om. Wij zijn de jeugd en wij bepalen de toekomst dus waarom zullen we het niet helemaal anders doen? Met In Gold We Trust steken we alle tijd die je normaal in een heel album stopt, in één single zodat je het beste product op de markt brengt – met de tijd en aandacht die normaal in een hele collectie gaat zitten –  zodat je er ook van kunt genieten. We hebben de beste hoodie op de markt gebracht en daarna de beste windbreaker. Nu is het tijd voor onze nieuwe ‘single’: de sneaker’, legt Eric uit.

 

 

In een paar maanden tijd is de sneaker ontworpen.

Hierbij is gelet op het gewicht en het voetbed voor een perfect draagcomfort. Het design is afgeleid van de originele vintage trainers. Dit bestaat al jaren, dat betekend dat het wel goed moet zijn volgens de ontwerper.

De sneakers zijn hier te vinden, je koopt ze voor €169,95.

 

 

betaalbare joggingsbroeken

Leuke Blog? Volg ons op Instagram, Facebook of meld je aan voor de mailing lijst!

 

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.