hunkemoller, fila, hkmx, sneakercollectie

Hunkemöller lanceert sneakercollectie met Fila!

Hunkemöller en Fila lanceren dit najaar samen de eerste limited sneakercollectie voor de sportcollectie van het lingeriemerk. De producten van de HKMX sportcollectie zijn altijd van hoge kwaliteit en zien er geweldig uit, dus ik was erg benieuwd naar de sneakerlijn. 

Sporten is leuk en je wil zo goed mogelijk presteren. Het is dan ook wel een must voor mij om een goede outfit te hebben als ik ga sporten. Het moet lekker zitten, van goede kwaliteit zijn en daarbij wil ik graag dat die outfit er ook mooi uitziet. Ik vind dat de collectie van Hunkemöller aan alle 3 mijn eisen voldoet en ik draag dan ook vaak hun kleding als ik ga trainen. Dat ze nu met sneakers komen vind ik helemaal geweldig! Ik ben namelijk een groot sneakerfan, ook in mijn vrije tijd loop ik eigenlijk altijd op sneakers.

hunkemoller, fila, hkmx, sneakercollectie

De eerste collectie bestaat uit 2 stijlen die te verkrijgen zijn in 4 exclusieve kleuren. Hunkemöller & Fila nemen ons mee terug naar de jaren ’90 met de Fila Disruptor Low. Deze sneaker heeft een edgy zool die doet denken aan the nineties. De Fila Original Fitness is een mooie gestroomlijnde sneaker waarbij gebruik is gemaakt van zacht suède.

De kleuren die ze hebben gebruikt voor de sneaker collectie zijn: Very berry red,  wood rose , rabbit grey & zwart.

De sneakers zijn online verkrijgbaar of in een HKMX winkel.

Liefs, Cynthia

Je kunt mij ook volgen via  InstagramFacebook , YouTube & Bloglovin’

Dit artikel is voortgekomen uit een samenwerking, lees hier onze disclaimer. 

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.