polar a370 review, polar, polar a370

ACTIVITY TRACKER POLAR A370 | REVIEW

Een activity tracker vind ik erg handig als je meer wilt weten over bijvoorbeeld je verbranding, maar er zitten nog veel meer functies op die jouw gezonde levensstijl ondersteunen! Ik mocht de Polar A370 voor jullie testen. 

WAAROM EEN ACTIVITY TRACKER?

Waarom ik zelf een activity tracker gebruik is vooral voor de basis functies. Zoals je verbranding en ook vind ik het fijn om te kijken hoeveel stappen ik zet op een dag. Ik werk namelijk vanuit huis en dan sluipt het er wel eens in dat je veel te weinig beweegt. Dat is nu verleden tijd! Ik was erg benieuwd naar alle functies van deze tracker en of hij makkelijk te gebruiken is.

Afgelopen weken heb ik hem getest en heb er echt alles mee gedaan. Gesport, geslapen, gewerkt en zelfs gedoucht. Oké dat laatste was niet mijn bedoeling haha, maar ik vergat hem af te doen. Gelukkig kwam ik er toen achter dat hij waterdicht is, dus er was niks aan de hand ;).

DESIGN

Wat ik mooi vind aan deze tracker is dat hij heel smal is en alleen één klein knopje aan de zijkant heeft. De rest is touchscreen. Prachtig design! Je kunt ook de look van de tracker veranderen, want het bandje is verwisselbaar! Persoonlijk houd ik niet zo van hele grote activity trackers, dus dit kleine design vind ik perfect.

polar a370 review, polar, polar a370

WAT KUN JE ER ALLEMAAL MEE?

24/7 hartslag – Hij meet heel de dag door je hartslag, dus ook in rust. Dit doet hij d.m.v. de led lampjes. Gaat jouw hartslag dan bijvoorbeeld ineens omhoog of omlaag dan start hij meteen de meting. In combinatie met de 24/7 activiteitsmeting meet hij dus je kcal verbruik heel nauwkeurig.

Hoe goed slaap je? – De Polar A370 combineert de 24/7 hartslagmeting met de Polar Sleep Plus. Deze software zorgt ervoor dat hij i.c.m. de bewegingssensor jouw nachtrust meet. Dus hij ziet bijvoorbeeld wanneer je in slaap valt, wanneer je wakker wordt, meet onderbrekingen in je nachtrust en hoe diep je slaapt. Aangezien rust ook erg belangrijk is voor je progressie en gezondheid, kun je zo een goed overzicht krijgen of je voldoende nachtrust hebt.  De tracker geeft je ook feedback over deze resultaten!

GEBRUIKSVRIENDELIJK

Dit zijn 2 van de functies die ikzelf vaak gebruik, maar de Polar heeft nog veel meer leuke functies! Bijvoorbeeld een activity guide, een running programma en hij geeft ook feedback op je workout. Je kunt de Polar Flow app downloaden op je telefoon en zo synchroniseert hij alle data. Erg handig!

Omdat de Polar je continue feedback geeft, ondersteunt hij je goed bij je gezonde levensstijl. Als ik te lang stil zit geeft hij bijvoorbeeld een seintje d.m.v. een tril signaal dat het tijd is om te bewegen.

CONCLUSIE

Ik denk dat jullie al wel raden dat ik fan ben van de Polar A370! Wat een fijn en mooi horloge. Ik heb hem nu 3 weken getest en ben super tevreden. Ben eerlijk gezegd even aan het zoeken naar iets negatiefs, maar heb dat tot nu toe nog niet kunnen vinden. Hij is gebruiksvriendelijk, meet nauwkeurig, heeft een mooi design en ondersteunt jou goed met al zijn functies om je levensstijl te ondersteunen en wellicht te verbeteren.

Wil jij zelf ook graag een Polar A370? Je kunt hem via de website van Polar bestellen!

Liefs, Cynthia

Dit artikel is voortgekomen uit een samenwerking met Polar, lees hier onze disclaimer. 

 

 

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.