5 random questions stance van lieshout

5 RANDOM QUESTIONS: @SVL.89

Deze week stelden we onze eigen food blogger Stance 5 random questions!

 

Wat is je leukste herinnering van je kindertijd?

Alle mooie reizen die ik heb mogen maken met mijn ouders, vrienden en familie. Ik heb dankzij mijn ouders Aruba, Curaçao, Puerto Rico, Bali, Thailand en diverse Europese landen af kunnen vinken. In mijn tienerjaren zijn daar Mexico, Amerika, Dubai, Kaaimaneilanden, Jamaica en nog meer Europese landen bij gekomen. De reizen waren stuk voor stuk fantastisch en hebben ervoor gezorgd dat ik nog meer van de wereld wil zien. De afgelopen jaren heb ik als student op een paar reisjes na wat minder gereisd, maar nu ik fulltime werk, kan ik hopelijk wat vaker weg. En ik ben net terug van een citytripje naar Boedapest!

5 random questions stance van lieshout

Ben je meer een ochtend mens of een avond mens?

Een paar jaar geleden had ik direct ochtendmens gezegd. Maar de laatste jaren heb ik steeds meer moeite met opstaan. Geen idee waar het door komt, misschien de leeftijd? Haha… Ik heb trouwens geen ochtendhumeur (ik ben sowieso bijna nooit chagrijnig) en ben meteen in de kletsmodus als ik wakker ben. Verder begin ik in de ochtend gelijk met alles wat ik moet of wil doen die dag. Trainen doe ik ook het liefste vroeg in de ochtend. Dan kan ik in de avond lekker relaxen en een serietje kijken. Dus misschien ben ik dan toch echt een ochtendmens.

5 random questions stance van lieshout

Waar kan jij onzeker over zijn?

Eigenlijk ben ik best tevreden, maar ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik nooit onzeker ben. Er is echter niets specifieks waar ik onzeker over ben. Als perfectionist wil ik gewoon altijd alles goed of beter doen en vraag ik me soms af hoe anderen over mij en mijn handelen denken. Een paar jaar geleden heb ik wel geleerd om ook tevreden te zijn met minder en meer te doen wat ik zélf wil en vind. Dat heeft me sinds die tijd een stuk zekerder gemaakt! Ook zorgt het voor een minder gestrest gevoel. Hoe heerlijk is dat?!

5 random questions stance van lieshout

Wat is je raarste gewoonte?

Haha ik moet er zelf een beetje om lachen als ik er aan denk. Als ik iets links doe, dan moet ik dat rechts ook doen. En als ik bijvoorbeeld schoenen ga passen en als eerste mijn rechterschoen uitdoe, dan moet ik die na het passen weer als eerste aandoen. Best idioot eigenlijk haha.

5 random questions stance van lieshout

Wat wilde je worden toen je klein was?

Binnenhuisarchitect! Ik heb altijd veel interesses gehad, maar was ook veel bezig met het tekenen van huizen en plattegronden of ik maakte huizen in het spel The Sims. En mijn eigen slaapkamer richtte ik altijd zelf in als ik hem weer eens mocht restylen. Maar mijn ouders hebben altijd gezegd dat ik iets met kinderen moest gaan doen en ze hadden nog gelijk ook haha! Ik ben namelijk inmiddels afgestudeerd aan de Pabo en werkzaam als leerkracht in het basisonderwijs. Mijn interesse voor interieur ben ik overigens niet kwijt, ik help mensen graag met het maken van keuzes voor hun interieur.

In deze blog vertelt Stance meer over zichzelf

Meer van Stance zien? Je kunt haar volgen op Instagram!

 

Gezond eten en je doelen behalen? Dat kan nog makkelijker met FitChef! Duidelijke uitleg en heerlijke recepten. Klik hier als je meer informatie wilt.

 

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.