frisnfit ricky

5 RANDOM QUESTIONS: RICKY @FRISNFIT

Ricky studeert voeding en diëtiek in Nijmegen. Hij heeft sinds kort zijn eigen Youtube kanaal en verspreid op een leuke manier goede info over training en voeding via zijn Instagram. Ook heeft hij sinds kort een nieuw Instagram kanaal opgezet, Fortissimus Aesthetica, waar hij motiveert en informeert over training en voeding samen met een paar andere jongens.

Okay daar gaan we dan, Happy Humpday want we gaan met de billen bloot. Niet de meest easy vragen om te beantwoorden, maar easy houden we niet van. Let’s go!

Waar kan ik echt gelukkig van worden?

“Heel simpel, mijn oma’s zien stralen. Sinds augustus woon ik in Nijmegen en zie ik ze alleen in het weekend. Die twee dames zijn echt alles voor me. Als ik zie hoe blij ze worden van alleen al een bezoekje een keer per week. Dat doet me zo goed. Échte liefde voor hen. Oma, als je dit leest, dikke shoutout naar jou!”

frisnfit ricky

Waar ben ik het meest trots op?

“Balance. Ik ben echt een A of B persoon. Of ik zoop me wekelijks klem, leefde ongezond, deed niets aan school en leefde die YOLO life of ik was vervolgens dedicated met fitness, geen sociale contacten en alleen maar onzeker en obsessed in de spiegel aan het kijken. Sinds dit jaar is het leven gebalanceerd. Geen obsessies, geen afgunst naar mezelf. Gewoon lekker, gezond.”

frisnfit ricky

Wat is je grootste droom?

“Ik ben heel basic eigenlijk. Ik wil twee dingen in het leven: een goede diëtist worden die echt veel mensen meer kwaliteit in het leven kan geven. En daarnaast het grote voorbeeld zijn van mijn zoontje. Don’t worry, die is zeker nog niet op komst, maar binnen een paar jaar mag ik hopelijk wel een trotse pap zijn!”

“Ohja en calvesgains, die ook.”

frisnfit ricky

Wat is het leukste dat mij afgelopen jaar is overkomen?

“Toch echt het ontmoeten van mijn meisje Romy!”

frisnfit ricky

Waar kan jij onzeker over zijn?

“Mijn skinnyfat-bouw. Vet op de buik en onderrug en weinig aanleg voor gains in de armen en schouders. Daarnaast ben ik een erg gevoelig persoon en is dat soms lastig om mee om te gaan. Maar van de andere kant, de mensen om je heen accepteren je zoals je bent en dat is alles wat telt, dus nergens voor nodig om onzeker te zijn!”

Je kan Ricky volgen op Instagram, zijn andere account Fortissimus Aesthetica en Youtube.

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.