random questions kroeppoek

5 RANDOM QUESTIONS @KROEPPOEK

Danigna vecht tegen kanker en is sinds kort begonnen met een vegetarische lifestyle. Ze inspireert als fitgirl heel wat mensen met haar Instagram account en laat zien dat je van elk moment moet genieten en hoe sterk je kan zijn, ook al ben je maar klein!

 

WELK LAND STAAT ER NOG OP JOUW LIJSTJE?

“Indonesië! Naast het feit dat daar mijn roots liggen, het een prachtig land is, ik ultiem geniet van indofood heb ik daar ook nog familie wonen die ik heel graag zou willen bezoeken. Ik ben heel nieuwsgierig aangelegd, en ook daar ben ik heel benieuwd naar, hoe hebben mijn opa en oma geleefd, wie is hun familie. Dit jaar mag en kan ik niet vliegen vanwege mijn behandelingen (in januari van dit jaar is bij mij borstkanker geconstateerd). Dus volgend jaar ben ik van plan een mooie, verre reis te maken.”

random questions kroeppoek

WAT WILDE JE WORDEN TOEN JE KLEIN WAS?

“Stewardess! Ja, dat was mijn meisjesdroom. De hele wereld verkennen. Mijn “vader-en-moedertje” fase speelde zich ook altijd af in vliegtuigen. Wasmanden vol met poppen… op weg naar België!”

random questions kroeppoek

WAAR KAN JIJ ÉCHT GELUKKIG VAN WORDEN?

“Ik kan gelukkig worden van de meest kleine, onzinnige dingen. Altijd al gehad. Maar nu ik ziek ben geniet ik nog meer! Cliche ik weet het, maar het is echt zo. Ik word gelukkig van een lief appje, van de zon, van een wijntje, van tempura en massages, van lachende mensen, van nieuwe schoenen, van ijsjes met discodip en donuts, de momenten met vrienden en familie. Ik word gelukkig als ik er alleen al aan denk.. haha.. zal ik nog even doorgaan?”

random questions kroeppoek

WAT IS HET LEUKSTE WAT JOU HET AFGELOPEN JAAR IS OVERKOMEN?

“Ja, je zou zeggen dat dat een lastige vraag is in mijn situatie, waarbij de afgelopen maanden alles in het teken van mijn ziekte stond en nog steeds staat. Ik heb echt wel hele diepe dalen gekend en het liefst zou ik dit jaar zo snel mogelijk achter me laten. Maar er zijn ook mede hierdoor zoveel mooie dingen gebeurt. Ik heb er een aantal hele bijzondere vriendschappen door gekregen, al die lieve berichtjes, kaartjes, echt hartverwarmend! Van bekende maar ook heel veel onbekende! En dat vind ik dan weer het mooie aan Instagram. Een leuk jaar kan ik het niet noemen, wel een jaar waar ik met name heel veel over mezelf heb geleerd. Een heel waardevol jaar, noem ik het, nu al.”

random questions kroeppoek

ALS JE ÉCHT MOEST KIEZEN. NOOIT MEER TRAINEN OF NOOIT MEER GEZOND ETEN?

“Hahaha, die is niet zo moeilijk. Dan zou ik echt gaan voor nooit meer gezond eten! Dat compenseer ik dan wel met heel heel veel trainen.”

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.