5 random questions jip sanders

5 RANDOM QUESTIONS: @JIPSANDERS

Hoi ik ben Jip! Een 22-jarige sportieveling met Brabantse roots. Ik studeer in Nijmegen en vind het leuk om te fotograferen, schrijven, voetballen, fitnessen, hardlopen en wijntjes drinken. Met mijn blog (www.jipsanders.com) en mijn Instagram account (@jipsanders) probeer ik anderen te inspireren met alles wat ik leuk vind! Denk aan sportervaringen, outfits, recepten of reviews van boeken. In deze blog geef ik antwoord op 5 random vragen! Kijk je mee?

 

Wat is je leukste herinnering van je kindertijd?

“Als klein meisje stond ik iedere zaterdagochtend met mijn team op het voetbalveld. Met z’n allen renden we op deze vroege morgen achter een bal aan, we maakten slidings in de modder en moedigden elkaar aan. Geen seconde dachten we aan winnen of verliezen, we hadden gewoon enorm veel plezier in het spelletje. En achteraf? Na de wedstrijd mochten we allemaal een AA-drink en wat lekkers uitzoeken! Een standaard voetbalzaterdag uit mijn kindertijd, wat zou ik dat graag nog eens willen meemaken!”

5 random questions jip sanders

Wat doe je het liefste als je vrije tijd hebt?

“In mijn vrije tijd plof ik het liefste onder een dekentje op de bank met wat lekkers en een grote kop thee. Netflix aan en chillen maar! Iets anders wat ik graag doe is borrelen met vrienden en vriendinnen. De hele avond kletsen onder het genot van een wijntje. Die momenten zorgen bij mij echt voor ontspanning!”

5 random questions jip sanders

Welk land (of stad) staat er nog op jouw lijstje?

“Er zijn verschillende landen en steden die ik graag nog zou willen bezoeken! Maar als ik er echt ééntje moet kiezen dan ga ik toch voor New York! Ik zou graag een keer de sfeer willen proeven van die immens grote stad. Je ziet zo vaak beelden op televisie en plaatjes in boeken, dat ik er zelf ook wel eens herinneringen zou willen maken. En als ik er dan toch ben, zou ik er ook graag de marathon willen rennen! ;)”

5 random questions jip sanders

Wat is jouw favoriete cheatmeal?

“Op dit moment zijn dat zonder twijfel chocolade pepernoten! En dan pik ik altijd de witte uit de zak. Ik heb met huisgenoten een regel opgesteld dat ik voor de maand November geen pepernoten mag eten. Anders ben ik deze lekkernij namelijk voor 5 december al beu. Helaas is dat niet helemaal gelukt… Maar ik doe wel mijn best!”

5 random questions jip sanders

Wat is jouw levensmotto?

“Het is geen kunstzinnige quote maar wel met een duidelijke boodschap, namelijk:

‘Ben wie JIJ wilt zijn!’

Ik vind dat mensen te veel bezig zijn met gedachten van anderen. Als het bijvoorbeeld gaat om kleding, hobby’s en/of meningen. Ook ik ben hier schuldig aan hoor, ik denk dat iedereen dat bewust of onbewust wel doet. Toch vind ik het zonde en probeer ik het steeds meer los te laten. Want wat maakt het uit wat de ander van jouw jas vindt? Jij moet het dragen toch?! Dus denk aan wat JIJ leuk/mooi vindt en wat JIJ graag wilt doen… Dat vind ik steeds belangrijker!”

Liefs, Jip

Je kunt Jip volgen op Facebook, Instagram en haar eigen blog!

 

Gezond eten en je doelen behalen? Dat kan nog makkelijker met FitChef! Duidelijke uitleg en heerlijke recepten. Klik hier als je meer informatie wilt.

 

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.