gymjunkie van de week, transformatie, inspiratie

GYMJUNKIE VAN DE WEEK – DWIGHT

Dwight is deze keer onze gymjunkie van de week. Vroeger was hij erg dun en werd daarmee gepest op school. Hij was er klaar mee en maakte in 5 jaar een grote transformatie en kwam maar liefst 45 kilo aan. Hij wil nu ook een voorbeeld zijn voor anderen en hen motiveren om het beste uit zichzelf te halen.

WIE BEN IK

Mijn naam is Dwight de Ligt, ik ben 22 jaar en ik kom uit Hoorn. Misschien heb je wel eens van mij gehoord of mij langs zien komen op je feed! Ik deel op Instagram progressie & motivatie posts en alles wat met fitness & health te maken heeft.

Ik ben begonnen met sporten toen ik 17 jaar was en 58 kilo woog. Op de middelbare school was ik zo dun dat mensen daar veel commentaar op leverden. Toen ik begon met trainen merkte ik na een maandje of twee dat ik vrij snel spiermassa ontwikkelde. Mijn lichaam reageerde fel op het trainen en ik begon het steeds leuker te vinden door de progressie die ik keer op keer zag. In to ”bodybuilding” (als ik die term mag gebruiken) was ik in het begin totaal niet.. Het ging mij erom om ietsjes meer aan te komen, zodat iedereen zou stoppen met opmerkingen maken.

MIJN INSPIRATIE BRON

Op een dag kwam ik thuis van school en zat ik zoals gewoonlijk op YouYube wat rond te zoeken en kwam ik een grote inspiratie bron tegen (een persoon die veel van ons waarschijnlijk wel kennen) Zyzz. Die persoon heeft mij geleerd dat de meningen en woorden van anderen niet tellen. Dat ik gewoon mezelf moet zijn, trainen met passie, rage & hart. Hierdoor begon ik nog harder te trainen en te diëten wat resulteerde in een explosie van groei! Op dit moment weeg ik 103,5 kg. In de 5 jaar dat ik train ben ik 45,5 kg aangekomen in spiermassa.

gymjunkie van de week, transformatie, inspiratie

gymjunkie van de week, transformatie, inspiratie

gymjunkie van de week, transformatie, inspiratie

SOCIAL MEDIA

In mijn 3e jaar begon ik heel serieus met Instagram aan de slag te gaan en had een account met een 30.000 volgers. Alles ging super tot er in mijn privé leven wat gebeurde en ik dit account verwaarloosd had voor maanden. Trainen deed ik zoals altijd heel hard en ik ging gewoon door. Sinds een half jaar ben ik weer actief op social media en heb ik weer 13,5k volgers die ik probeer te helpen & motiveren.

TOT SLOT

Voor iedereen die dit leest wil ik nog iets meegeven…Het maakt niet uit hoe je er uit ziet, hoe zwaar je weegt of wat anderen van jou vinden. Wees jezelf en werk hard voor de doelen die jij voor ogen hebt. Doelen kosten tijd! Laat je in die tussentijd niet gek maken, geef alles wat je hebt en vergelijk jezelf niet met andere mensen.

Je kunt Dwight blijven volgen via zijn Instagram @dwighttfitness

Je kunt Gymjunkies volgen via :

Instagram & Facebook 

gezond afvallen gymjunkies

 

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.